divendres, 9 de setembre del 2011

09/09 Doble actualització

Qui havia dit que l'escalada era un esport arriscat?
Ostres no us podeu imaginar l'adrenalina que es genera anant simplement amb crosses sobre el terra mullat! És espectacular! Patina fins i tot l'únic peu que poso a terra!
Avui he sortit ben d'hora per a fer una exploració un xic més extensa dels voltants i aconseguir una targeta ben preuada... la dels bussos d'Edimburg! Serà la meva salvació!. Quan he tornat semblava talment que vingués de fer una mitja marató (i sobre el mapa crec que no ha arribat a 1km!). Sort que la suor es dissimulava amb el xirimiri que no ha parat de caure i que sembla que no mulli però cala fins als ossos..
També té els seus avantatges però, això de les crosses. Trobes més gent que et parla i pregunta, com per exemple el guàrdia del súper! Conjuntament amb ell (i després de provar per reducció a l'absurd que no podia portar un cistell ple i moure'm amb crosses) hem desenvolupat un sistema per comprar molt efectiu; motxilla a davant i anar omplint... quan no hi cap més em fa un relleu i continuem... fantàstic!!!
Avui ens han recordat que a la primera classe farem una videoconferència amb les tres universitats!!!..i ens hem de presentar individualment.... ens han demanat que ens ho preparem una mica, que siguem originals... però ja ens han dit que no podem cremar res!.. alguna idea? Estic un xic perdut!

Confirmat; pis divendres que ve... un studio que sembla un xic pijo i és un xic car però...ja menjarem menys!
Prometo posar fotos aviat...

Ja teniu l'estelada al balcó? que algú en posi una per mi!

4 comentaris:

  1. Via lliure i adequada per escalar al costat del Brisbane River, davant de l'Skyline de la ciutat. si ho provo ja t'ho explicaré!!
    Tot comença a anar sobre rodes, no??!! M'en alegro!! Que vagi bé!! Ànims, imaginació i creativitat pel "treball" de presentació. Recorda que has de ser original i innovar, al cau sempre ens ho has dit!! ;)

    ResponElimina
  2. Bona tarda Uri;
    No crec que tinguis l´acudit d´escalar en terres australianes ni en terres escoceses.
    Com va el peu??.
    Tens ja la idea brillant de la teva presentació.???Com es diu en anglès que ets un noi amb idees de bomber!!.
    Ja has fet llista del que cal que et portem??.
    Dimarts començo el curs amb els nois i noies , escom l´estrena d´una obra de teatre....
    Records a la Katherinne.
    Fins aviat

    ResponElimina
  3. Avui 11 se setembre Diada Nacional,
    El Roger, Bernat i jo anirem al acte institucional del nostre ajuntament.
    I tu que faràs avui per celebrar la Diada?? No serà pas amb un got de wiski escocès oi?

    ResponElimina