dilluns, 28 de juny del 2010

Incendi!

Aixeco el cap a mig estudi... provant de caçar alguna mosca... i veig de sobte que sota casa comencen a arribar camions i cotxes de bombers!!! Els primers d'arribar són dues furgonetes dels bombers voluntaris de la EPFL! Són dos furgonetes-vestidors, amb material i tot l'equip d'indústria i els cascs a dins... Amb bici arriben els bombers que entren a les furgos i en surten equipats amb l'equip d'indústria i l'equip ERA amb bodysave incorporat. Baixen el carro de múster, tiren línia de 70 bifurquen i protegeixen la mànega amb els passos aquells de plàstic que fan servir als concerts. Llavors arriben els bombers de Lausanne.
Es tracta d'un simulacre d'incendi a una guarderia!!!






Les professores de la guardaria, amb petos llampants, han tret els nens, i els han conduit cap un soterrani (crec que el mateix búnquer).

Després d'un xic de remullades a l'entrada de la guarderia, (i sota l'observació de dos inspectors que apunten el que veuen), tornen a sortir els infants i fan sessió de camió, cascs i sirenes.

I tot plegat amb un silenci espectacular!!! les mateixes sirenes dels bombers semblen silencioses... i no se sent l'emissora emetent a tot drap...

Un divertit break per tornar al pesat estudi en un 28 de juny...
Amb l'habitació ja mig buida, i un bitllet de tornada a casa per aquest mateix dissabte.. encara no me'n faig la idea.

Ens veiem aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada