diumenge, 12 de febrer del 2012

Rampell de físic (i algunes fotos per fi!)

De la paret plena de tasses ja us n'havia parlat. Així que un parell de fotos simplement per presentar-vos la meva tassa. I si, reconec que no queda gaire bé, però després d'haver-me d'empassar un xic l'orgull de físic en algunes classes (i amb el cor calent per alguna que altra atrocitat científica a l'estil enginyeril) doncs vaig posar el que podeu llegir a la foto....


Però tranquils... hom volgué que el retolador “waterproof” s'esborrés així que ara ja la puc compartir amb tothom!

Com que fa alguns dies que no actualitzava faig un petit mix (no ho acostumo a fer) i us deixo algunes fotos.

Les dues primeres són del laboratori de foc. Mola dissenyar un experiment per cremar heptà, o butà o el que vulguis dins d'un compartiment i intentar després modelitzar-ho utilitzant CFD (Computational Fluid Dynamics). En aquest cas en Josh fa de model.



I aquesta és a tall de resum de la visita d'aquest cap de setmana a la Paula i la Maria que estan a Copenhaguen.
Hem visitat un xic la ciutat... però bàsicament hem descansat i menjat un munt de delicatessens (japoneses i tot!)

5 comentaris:

  1. Molt bon dilluns Oriol.
    Veig que has aprofitat bé el cap de setmana.:)
    S´apropa carnestoltes com ho celebreu per Lund??
    La tassa de la foto és prou gran per satisfer les meves necessitats de café calentó ,ja el provaré quan et visiti!!!Cuida-la!!
    Aquí l´onada de fred que ve dels" paisos nòrdics" deixa temperatures baixes però com que no és gens humit i han salat força bé la carretera no hi ha massa perill de gel al matí.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Hola Oriol,
    M'encanta aquest sistema de les tasses que feu servir i sobretot si cada u és respectuós amb la seva i la dels altres. M'agradaria veure'n una de les nostres... bé, vull dir una tassa que tinc amb el dibuix i el nom del nostre poble, ni que sigui per uns dies; si a tu et sembla bé i hi som a temps, per el temps que et queda, m'ho dius i te la faig arribar.
    Una abraçada.
    Maria.

    ResponElimina
  3. Maria!!! Això és una gran idea!!!! SI Si la gent és molt respectuosa!! Tots els abrics per exemple es deixen a l'entrada de la uni i no passa res... i els pots deixar tot el dia si vols (de fet si et foten l'abric aquí l'has cagat (-20º al vespre);)
    Cap al febrer ve una delegació de clapés a fer una visita i a l'abril bé la mare... així que sí, encara queden molts cafès que puc prendre amb la tassa llorençana i ells la podrien fer arribar..... el que no sé és si resistiria un viatge de correus...
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Molt bé Oriol,
    Aquesta setmana la tassa la posarem en camí, direcció al carrer Savall.
    Abriga't bé i ves previngut encara que no tinguis fred.
    Salut!!

    ResponElimina
  5. Bon dia;
    La tassa ja ha començat el seu camí cap a Suècia.
    Vull dir que ja és a casa :). La Maria va portar-la el dijous i ara sembla que els que primer vindran a visitar-te son una delegació del la familia Clapes,(amics fidels que et segueixen arreu).Ells la faran arribar.Tot bé???
    Com ha anat la festa de la Toga o de disfresses??
    Fins aviat.

    ResponElimina