dissabte, 7 d’abril del 2012

Pasqua amb companyia

Arriben les vacances, el dia s'allarga a una velocitat estrepitosa (hem passat de 6 hores de sol a 10 en poc més d'un mes!)...i després de que els clapés obríssim la temporada de visites... això ha estat quasi un no parar!!!
Però primer, com que trobava a faltar els campaments (feliciteu-los si veieu algun dels caps pel súper èxit...) doncs vaig decidir muntar 3 dies d'excursió per algun parc natural de suècia.... ai mareta... patia més per emportat-me el grup de companys que no s'havien posat mai unes botes que per anar amb tota una unitat de llops de travessa!!! Un fins i tot es presentà sense sac i amb una manta!! (crec que després de les dues fredes nits no ho farà més.. XD) Però com que el company Josh ha fet la crònica.. us deixo amb les seves fotos... complementada amb algunes més i uns marshmellows ben cremats a les brases!


Sí, sí, la noia del pantalons taronges és catalana!... l'Eia Vilardell... una grata sorpresa per setmana santa! Que també ha vingut acompanyada d'antigues amistats (i no per això refredades) suïsses...


Així que ja ho veieu... un fart de dormir al sofà per vacances.. ;)

I publico això perquè diumenge marxo cap a Budapest... què millor que conèixer aquesta ciutat amb una hongaresa que ens convida a casa seva?
Alguna proposta turística?
Alguna sàvia advertència?

Bona Pasqua... i degusteu la mona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada