dilluns, 7 de maig del 2012

Mama, Stockholm i postal S2S

Ja se sap que el maig és ple d'activitats... estant a casa o estant-ne lluny!

Entre les activitats s'hi conta una visita materna (tot un plaer convidar la mare a casa "teva") i un escapadeta a Stockholm.


La mare recollí el seu premi per les postals i gaudí d'uns bons dies assolellats i de visites...

Val a dir, però, que un dels dies de la visita coincidia amb la festa estudiantil més gran del sud de Suècia... 30.000 estudiants vinguts d'arreu per donar la benvinguda a la primavera (bevent massivament en un parc des de les 9 del matí) i calgué buscar un xic la fórmula per fer compatibles mama i mam festa. XD


I per relaxar després de la visita materna i agafar forces per encarar la recta final del primer any (menys d'un mes!), m'he escapat a la capital del país aquest cap de setmana, que està a més de 600km al nord, on la Clara (companya de carrera) ha fet d'excel·lent guia i amfitriona.
La visita ha estat molt interessant, Stockholm és realment bonic encara que un xic caòtic pel meu gust (la ciutat està construïda sobre 14 illes!!! ja us podeu imaginar el merder de ponts!) 


No ha estat el millor de tot... però el tren és infinitament més relaxant que l'avió... encara que et desmonti l'ideal de perfecció suec quan la revisora t'explica que el motiu pel qual no apareix número de seient al bitllet és perquè n'han venut més del compte per si de cas... i et recomana que busquis un seient buit i creuïs els dits! Al·lucinant! Ja m'he vist 6 hores de peu, o a la taulada a l'estil asiàtic! Però al final he pogut estar prop de la finestra i fins i tot gaudir del paisatge!


PD: Guanyadora d'última hora del concurs!!! La Maria Dalmases va participar al concurs i va encertar el dia de ple! I malgrat que la postal arribà amb el concurs tancat (no ho sabia quan la va enviar però) tenia mèrit afegit el fet que vingués SENSE SEGELL!!! així que més cinammon rolls cap a Copenhague.
Ho sabíeu això dels segell??? Es veu que si es substitueix el segell per un S2S (student to student) correus envia les postals! Qui s'atreveix a provar-ho?

2 comentaris:

  1. Ostres, molt bo això del "S2S".... però suposo que només funciona als països assenyats...
    Saps què? Ho provaré... només haig de trobar la teva adreça (que la tenia anotada ves a saber on...) i te n'envio una.

    I posats a pensar en veu alta (en aquest cas serà "pensar amb el teclat"), si n'envio una substituint el segell per un "C2C" quan em farien pagar?

    Rep una forta abraçada
    Joan

    ResponElimina
  2. Ei Joan! Sí que és molt bo l' S2S! Jo ho he provat des d'Hongria i també a funcionat! I crec que algú m'ha dit que des del nostre petit país també ho fan!!! Però millor comprovar-ho en persona, no? XD

    El Català to Català sona bé.. però mentre sigui sent Correos en lloc de Correus... crec que no funcionarà.. XD ho potser contaran el peatges que passa i te'ls carregaran!! XD
    Una abraçada

    ResponElimina