dimarts, 20 de setembre del 2011

Home, lovely sweet new home

I no us ho havia dit, però fa tres dies que he desempaquetat finalment la motxilla, posat la roba a l'armari i dormit en el llit que, si tot va bé, serà el meu llit fins nadal!!!

Ja m'he mudat, i el nou lloc és d'allò més coquetó. És una habitació sota teulada, amb el sostre i les parets oblíqües per tots cantons. Hi ha dos llits (s'obre oficialment el calendari de visites Xd!) un armari una taula per menjar i estudiar i una cuina perfectament equipada sota la finestra. I com que aquest matí m'ha arribat un paquet envia't des de casa amb la càmera... doncs us en poso fotos. Per fi!

Dos butaques més que còmodes!

Un llit amb tauleta de nit i tot!

i la magnífica cuina (tot realment a mà)

la meva finestra és la del triangle de la dreta

a 50 m de casa

3 comentaris:

  1. Quina enveja (sana)! Et vénen ganes de perdre't molt lluny de qualsevol altre lloc...

    ResponElimina
  2. Buà Oriol! No està gens malament eh?
    Espero que el començament anés molt bé!

    Una abraçada!

    Maria Clapés!

    ResponElimina
  3. Que bé que estas!!!. Felicitats
    Encara serà millor quan et treguin el guix. Recordes quan vam fer el camí de St Jaume que dúiem una pedra a la motxilla i que quan vam arribar a la Cruz de Hierro i la vam descarregar. Caminar amb una cama enguixada es com fer camí amb la pedreta , QUIN PLAER I QUIN GUST QUAN LA DE DESCARREGUES.
    M´agrada el trosset de la cuina i que tingui dos llits. Nosaltres ja reservem dates. Si tot va bé et farem una visita . Ja veus ens el Bernat i a mi ens fa ilu venir i ets un bon motiu per conèixer Edinburg.

    ResponElimina